BAŞKAN AHMET AÇILAN TARAFINDAN TAYINI ÇIKAN VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAM İÇİN VEDA YEMEĞİ

BAŞKAN AHMET AÇILAN TARAFINDAN TAYINI ÇIKAN VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAM İÇİN VEDA YEMEĞİ.
GÜNCEL 

BAŞKAN AHMET AÇILAN TARAFINDAN TAYINI ÇIKAN VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAM İÇİN VEDA YEMEĞİ

Kilis Vali Yardımcısı Kemal Balaban Kırklareli-Vize Kaymakamlığına, Kilis Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç Mardin – Yeşilli Kaymakamlığına, Kilis Vali Yardımcısı Semih Doğanoğlu Ankara- Nallıhan Kaymakamlığına Tayınları çıkması ile Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayırsever iş Adamı Ahmet Açılan tarafından bir veda yemeği verildi.

Açıklama yok.

Veda yemeğine katılanlar ise Kilis Vali Yardımcısı Murat Demirbilek, Kilis Vali Yardımcısı Kemal Balaban, Kilis Vali Yardımcısı Semih Doğanoğlu, Kilis Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç ve Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Açılan katıldı.

Bir özel Restaurant`ta yapılan veda yemeğinde konuşan Hayırsever iş Adamı Ahmet Açılan, Ülkemizin yetiştirmiş olduğu Mülkiye Amirlerimiz ile bir aradayız. Kilis ilimize hizmet eden ve çalışmaları ile takdir toplayan Kilis Vali Yardımcısı Sn. Kemal Balaban, Kilis Vali Yardımcısı Sn. Semih Doğanoğlu, Polateli Kaymakamı Sn. Mehmet Sadık Kılıç `ın tayinleri çıkması ile bir araya geldik. Ülkemizin kalkınmasında kimin hizmeti varsa hepsinden Allah razı olsun rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin veda yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde ise başarılar diliyorum dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related posts

Leave a Comment